Vil du gerne købe dit helt eget sæt Newton Fitness Indian Clubs?

Bestil her

Pris: 149/249,- pr måned

Newton Fitness online abonnement

Vores fokus er på dine skuldre. Du kan igennem træning, løse de fleste almindelige lidelser, der opstår i bevægeapparatet. Eksempler på skulder lidelser: Snapping Scapula- impingement/afklemning-ledskred-løs skulder. Herudover ses ofte spændings hovedpine og nakke smerter efter kontor jobs. Så føler du, at du er godt udredt hos enten læge eller fysioterapeut? Så er Newton Fitness online træning for dig. Du kan altid supplerer med vores personlige træning eller komme forbi vores fysioterapeuter enten i Hobro eller Aalborg. Kontakt os for mere info.

Klik på knappen nedenunder, Vælg om du ønsker online træning med eller uden Newton Fitness Indian Clubs. Herefter udfylder du dine kontakt oplysninger og betaler. Så sender vi et sæt Indian Clubs til dig (hvis du har valgt dem) og du kan komme i gang med træningen.

Produktet er et abonnement og skal opsiges skriftligt.

Tilmeld uden Clubs

Tilmeld med Clubs

Pris: 250,-/495,-

Opstarts samtale og personlig træning,

Den bedste måde at komme igang med et træningsforløb på, er at få kvalificeret og personlig instruktion. Newton Fitness tilbyder personlig og nærværende trænings forløb. De medarbejdere du møder, går altid den ekstra meter for at give dig en god oplevelse, og sikrer at dit trænings forløb bliver en succes. Vi arbejder mod fuld funktionsevne og nedsat smerte i forbindelse med lidelser i kroppens bevægeapparat. Vi har specialiseret os i skulder problematikker, men hjælper også gerne ved lidelser omkring håndled/albue. (musearm eller tennisalbue) eller nakke/ryg problemer.

Den oplyste pris er for 25 minutter eller 60 minutter.

 

Book tid

Traditionel fysioterapi

Vi bruger Indian Clubs

Newton Fitness træningen adskiller sig markant fra den træning, du ellers vil blive præsenteret for hos andre Fitness centre eller fysioterapeuter.

Teorien og baggrunden for at vi gør som vi gør, er præcis den samme som ligger til grund for normal fysiologi og anatomi. Der hvor vi adskiller os, er at finde i metoden. Vi bruger ikke elastikker og manuel manipulation, eller andre moderne påfund. Vi bruger Indian Clubs og opnår resultaterne gennem træning. Det har andre atleter og trænere, fysioterapeuter gjort gennem de seneste 250 år gjort før os. Vi har blot genoplivet denne fantastiske trænings metode og tilpasset den, til det liv vi lever nu. Med alt for meget stillesiddende arbejde eller fysisk krævende sport, er der et stort behov for en effektiv løsning. Book en tid og oplev hvad Indian Clubs kan gøre for dig og dit velbefindende.

 

Book tid

50 kroner pr gang/gratis for Online kunder

Hold træning i Hobro

Som noget helt nyt her i 2018 tilbyder vi nu holdtræning med Indian Clubs. Vi starter ud med et begynderhold hver onsdag kl 16:30 På denne træning vil du blive undervist i de basale teknikker med Indian Clubs og der vil indgå elementer af mere kendte krops vægt øvelser. Alle kan deltage uanset køn og alder. Hvis du har alvorlige skulder/ryg problemer anbefaler vi at du starter med personlig træning. Eller er der ingen krav til fysisk formåen og hvis du føler at almindelige fitness tilbud er for hårde for dig er dette stedet at starte. Like vores facebook side og få den første træning gratis.

Book tid

Leje af Indian Clubs.
Hvis du allerede ved hvordan træningen med Indian Clubs fungerer og kun ønsker at have et sæt du kan træne med uden yderligere instruktion kan du klikke lige her. Du kan frit vælge mellem de tre størrelser: 500 G 800 G og 1200 G i leje perioden kan du også frit skifte op og ned i størrelse. Det er altså en oplagt mulighed for at finde frem til den helt rigtige model inden du køber dine helt egne Newton Fitness Indian Clubs.

Lej dem her

Teorien om træningen med Newton Fitness

Genoptræning af led og muskler
– Oplever du smerte i din hverdag?

Hver anden sygemelding i Danmark skyldes smerter i bevægeapparatet, altså omkring muskler og led.

Langt de fleste danskere, har på et eller andet tidspunkt oplevet fysisk smerte og ubehag i forbindelse med arbejdet eller i fritiden. For nogen er det pludselig opstået skader fx i forbindelse med et trafik uheld, og for andre er det en skade der er opstået over længere tids forkert brug eller overbelastning.

Behandlingen af smerter der stammer fra muskler og led er typisk komplicerede at få bugt med da scanning og undersøgelser kan have svært ved at finde den korrekte årsag til problemet. Fx.. Ses det ofte at smerte et sted skyldes et funktions problem et andet sted på kroppen.

Samtidig er vi sådan indrettet at vi kompenserer for opståede skader i form af ændret bevægemønster Fx. Hvis højre skulder er smerte plaget benytter man automatisk venstre arm til de opgaver man skal løse.

Efter noget tid med denne kompensering oplever man ofte at den venstre skulder nu begynder at lide under den overbelastning kompenseringen har medført. Samtidig udvikler man kroppen skævt.

Altså hvis højre skulder er i stykker mister man hurtigt muskel størrelse og styrke i højre side af kroppen, samtidig med at venstre side oplever en muskel og styrke vækst. Dette skævvrider kroppen og medfører smerte og dårlig krops holdning som man med moderne metoder kan have meget svært ved at rette op på.

For at gennemføre en succesfuld genoptræning efter enten uheld eller opslidning kræves at man acceptere kroppen og sindet som en helhed og kroppen som en enhed hvor alle lemmer har forbindelse og indflydelse på hinanden.

Alle aktører i det moderne sundhedsvæsen har adopteret fantasien om at man kan punkt helbrede og isolere et led fra resten af kroppen som helhed. Man behøver ikke bruge lang tid på at læse bachelor opgaver og statistikker for at forstå at succesraten er meget lav og at dette medfører kæmpe omkostninger for danske skatteydere og unødvendige smerter for dem det går udover.

Læs mere her
Vi lever af tilfredse kunder og den gode oplevelse
Se hvad vores kunder siger om samarbejdet

Jeg har i flere år gået til fysioterapeut og lavet elastik øvelser hjemme. Jeg har ”dårlige skuldre” og har blandt andet problemer med at strække armene op over hovedet og få dem om bag ryggen.
Jeg har nu været på et 12 ugers træningsforløb med Newton Fitness i mit lokale fitnesscenter, her har jeg trænet en time om ugen og jeg har en meget bedre bevægelighed og mine skuldre føles meget bedre. Jeg vil helt klart fortsætte med at træne med Indian Clubs.

Merete Simonsen

64 år

Jeg blev tilbudt en prøvetime i mit fitnesscenter (fitness4you) og tænkte at det lød spændende. Jeg har i længere tid døjet med spændinger i nakke, skuldre og ryg. Træningen i de almindelige fitness maskiner har ikke kunnet gøre noget ved problemet. Jeg har nu i gennem 12 uger, trænet en time om ugen og kan mærke en klar forbedring. Udover at det er effektivt, er det også en sjov måde at træne på, og jeg har også købt de små Clubs så jeg kan træne hjemme.

Kirsten Sørensen

62 år

Jeg har gennem flere år som lærer haft spændingshovedpine og nakke smerter med nedsat mobilitet til følge. Jeg har forsøgt med massage og div. Træningsøvelser men med begrænset virkning.
Min søn deltog i et håndbold relateret træningsprogram hos Newton Fitness og de resultater der kom ud af det var det nærliggende at tænke at det også kunne hjælpe mig.
Nu træner jeg 2-3 gange om ugen a 10-15 minutters træningspas og resultatet er entydigt positivt. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve Indian Clubs.

Lene Lund

54 år

Jeg har igennem en længere årrække haft rigtig mange problemer med min skulder, det påvirker min søvn, mit arbejde og meget mere.
Jeg har gennem årene prøvet flere kiropraktorer, fysioterapeuter og holdt lange pauser. Men alt sammen uden den store effekt.
Efter at have trænet med Indian Clubs i 12 uger (hver anden dag) har det fjernet 90 % af smerterne. Jeg træner nu ca. En gang om ugen for at vedligeholde skulder funktion og for at holde smerterne væk, jeg kan mærke med det samme at jeg ikke passer min træning.

Stefan Nielsen

27 år · Håndboldspiller

Jeg var indstillet til skulder operation pga store og vedvarende smerter og nedsat bevægelighed.
Jeg havde i 5 år forsøgt at afhjælpe mit problem med træningsøvelser, primært elastik træning og fysioterapi. Resultatet er udeblevet og i perioder har smerterne været forværret af behandlingen.
Så da en tidligere kollega ringede og fortalte mig om Newton Fitness undersøgte jeg selv virksomheden gennem deres hjemmeside og Facebook. Jeg blev meget over at se en træningsform med lav belastning og et naturligt bevægemønster. Det måtte prøves.
Efter kun 5-8 ugers træning, har jeg færre smerter og meget mere bevægelighed i hele kroppen, Indian Clubs er kommet ind i min hverdag for at blive- det gør godt for både krop og sjæl.

Dorthe Klitgaard

50 år

Jeg har siden 2011 døjet med en skulder, som, ret nemt, går af led.
I starten kunne jeg nærmest ingenting, fordi skulderen gik af led ved det mindste.
Derfor har jeg været til et utal af fysioterapeuter og speciallæger, men der skete aldrig rigtigt noget nyt, og der skete aldrig en betydelig bedring.
Indian Clubs er det jeg har prøvet, som har haft den bedste effekt på skulderen. Siden jeg er startet med at bruge køllerne, har skulderen ikke været af led.
Jeg vil bestemt opfordre andre til at give det en chance, fordi det har hjulpet mig så meget. Jeg har også hørt fra andre, der har brugt dem, at det hjælper for dem.

Amalie Østergaard

20 år · Crossfitter