Kontakt os for en uforpligtende samtale

Klik her

Hvor kan du bruge Newton Fitness ?

Indian Clubs har gennem mere end 200 år vist sit værd, på problemer omkring nedenstående led:

  • Håndled
  • Albue
  • Skulder
  • Nakke
  • Lænderyg

Som behandler har du mange værktøjer til rådighed. Indian Clubs bør være et af dem.
Nu kan du let og simpelt løse opgaver som normalt er komplicerede, og du kan nå ind til de problemstillinger som normalt er svære at nå med andre metoder.
Du bestemmer selv om du vil arbejde 1 til 1 eller samle dine klienter på et hold.
Klienten oplever effekt fra første træning og bedring for hver træning. Derfor opleves typisk god motivation og indsats. ”When shit is fun, Shit get´s done”
Succesraten på skulder problematikker ligger normalt på mere end 90 % i forhold til nedsat smerte, bedre mobilitet og øget styrke. Hvor meget bedring der opleves er naturligvis individuelt. Et typisk træningsforløb er af 12 ugers varighed.

Hvordan virker Newton Fitness træningen?

Udstrækning

Alle led forsøges bragt i situationer hvor maksimal Range Of Motion er nødvendig. Gennem traktion og den dynamiske vægt der opnås gennem multi direktionelle bevægemønstre og Newtons fysiske love, strækkes ledbånd og muskler til øget Range of Motion.

Afspænding

Den konstante og rytmiske vekselvirkning mellem opspænding og afspænding af de involverede muskler giver over et træningspas samme effekt som man typisk ser ved triggerpunkts behandling.
Muskel tændingen foregår i korte pulser med mange repetitioner ofte 300 til 500 pr træning.
Dette stimulerer på samme tid kommunikationen i centralnervesystemet.

Styrke

Traktion og bevægelse stimulerer den involverede muskulatur til at vokse og udfører præcis det arbejde den skal. Dette giver korrekt udskiftning af ledvæske og smøring af leddet samt højere arbejdstemperatur.
Større muskler giver et mere stabilt led og bedre stamina, opnået gennem de mange repetitioner. Dette giver bedre arbejdsbetingelser for den omkring læggende muskulatur.

Hvad indeholder Newton Fitness partner konceptet

Uddannelsen

Start med en workshop for alle i jeres praksis.
Opstart af uddannelsen kræver en del praktisk erfaring. Så vi starter med at lære basis øvelserne og får nogen timer på kontoen.
Efter 2-3 måneder er det tid til at snakke teori og kikke på detaljerne i Indian Clubs træningen.
Herefter tager det normalt 3 måneder at færdiggøre uddannelsen

Træningsmateriale og certifikater

Du får stillet instruktions mapper til rådighed som du kan sende med dine klienter hjem. Du får også adgang til vores online univers med videoer og nyhedsbreve.
Du får et flot certifikat til klinikken der tydeligt viser dine klienter at du er certificeret newton Fitness partner.
Samtidig får den enkelte deltager et uddannelsesbevis.

Leje og køb af Indian Clubs

Newton Fitness ApS udvikler, sælger og udlejer Indian Clubs af højeste kvalitet. Produceret i Danmark og designet til formålet.
Du kan som behandler vælge at leje Clubs hos os eller du kan købe et antal til din praksis.
Der kan skabes en ekstra indtægt gennem salg/udlejning af Clubs til jeres klienter. Både i forbindelse med behandlingen og efter endt forløb.