KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

Kontakt

Hvad kan i få ud af at bruge fysisk træning i arbejdstiden?

På samme måde som virksomhedens maskiner og It udstyr bliver serviceret med jævne mellemrum er det også vigtigt at følge sundheds tilstanden på dine medarbejdere. Der er gode penge og sund fornuft i at kunne reagere tidligt.

Med et Newton Fitness Sundheds tjek får i lejlighed for at tale om sundhed og på baggrund af resultaterne af Sundheds tjekket kan i igangsætte de aktiviteter i finder hensigtsmæssige. Se mere i Sundheds tjek brochuren her.

Newton fitness følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Når medarbejderne udfører fysisk træning i arbejdstiden, kan de opnå øget kropsbevidsthed og samtidig styrke de muskler, sener og led, der belastes mest i arbejdet. Herved kan I reducere smerter og arbejds betinget sygefravær. Den fælles fysiske træning i arbejdstiden kan desuden skabe afveksling, trivsel og forbedrede sociale relationer, idet man mødes omkring noget andet end selve arbejdet.

Virksomheds-service: Aktiv pause startpakke
Vi kalder vores trænings tilbud for aktiv pause. Dels fordi man med stor fordel kan erstatte en eller flere af de klassiske kaffe pauser man har i løbet af arbejds ugen med en aktiv pause. Og dels fordi medarbejderene bliver mere aktive af motion.

Vi starter med et Newton Fitness personale arrangement. Her gennemgår vi konceptet og får en god snak om smerte på arbejdspladsen.

Efterfølgende modtager i 4 sæt Indian Clubs og et ophæng til kontoret. Med til sættet hører en trænings manual med billeder og tekst.

Over de næste 12 måneder får i besøg af en instruktør fra Newton Fitness virksomheds-service, der kommer med nye input og inspirerer medarbejderne.

Vi har fokus på bevægelighed, styrke, koordination og udstrækning. Træningen kan tilpasses alle aldre og fysisk formåen. Deltagerene får varmen, men ikke mere end at omklædning er overflødigt.

Book tid nu

Er skaden sket?

Træning hos newton fitness af syge meldte medarbejdere eller specielle forløb for enkelte medarbejdere.

Når en medarbejder bliver sygemeldt og grunden til dette er problemer i bevægeapparatet, er det afgørende at der bliver sat ind med den rigtige behandling og træning. Dette gøres mest effektivt, hvis indsatsen er sammenhængende, og igangsat umiddelbart efter at skaden er sket.

Indsatsen tilrettelægges individuelt og i samarbejde mellem virksomhed, medarbejder og Fysioterapeut.

Fysioterapi på virksomheden

Alle de fysioterapeut ydelser du er vant til, bragt til døren i jeres virksomhed.

I sparer transport omkostningerne til og fra fysioterapeut klinikken og medarbejderen er ikke taget ud af deres job funktion. i længere tid end det tager at bevæge sig rundt i virksomheden. Herudover kan der aftales åben konsultation hvor medarbejderene kan komme ind til check eller få råd og vejledning, om job specifikke problemstillinger. Som ergonomiske gener ved jobbet eller begyndende fysiske skavanker, så de opdages tidligere end ellers. Til gavn for både medarbejder og virksomhed.

Vi har mange gode samarbejdspartnere